7 Eylül 2009 Pazartesi

Spor salonunda pörsümüş adam sendromu!!

Nefret ediyorum, yaşı dedem yaşı olmuş adamların spor salonlarında itina ile taciz etmelerinden... Yaw anladık hayatın son demi, baharların ikincisi, belli ki nefes darlığı yok o yüzden bisikleti fırfır çevirmekte, dumble'ları aşağı yukarı kaldırmaktasınız... Ama bir bakın yaa, bir aynaya bakın! Sonra bir düşünün ve ondan sonra ağırlıklardan başka asılmak istediğiniz bir durum varsa, yürüyün hiç durmayın!

Dün tüm gücüm, en şevkli halimle spordayım, gayet usturuplu giyinmişim, açıkta birşey yok ve full konsantre çalışıyorum o alet senin bu alet benim! Bir amca, yok pardon dede, ısrarla takipcim! Onu böyle yap, bunu şöyle yap, o kadar ağırlık kaldırma, eğil, eğilme... Ya sabır ya selamet, ya hikmet ya hidayet!! Yaşına hürmeten kırmamaya, kızmamaya çalışıyorum, ama dedenin benim sıkıntımdan pek haberi yok... Peşimden dolanıp durmakta ve 76 senelik hayat hikayesini anlatmakta...

En son t-shirt'ü açıp " 48 senedir spor yaparım, bak elle" dediğinde koptum ben olaydan! "Ben 48 sene önce planda bile yoktum", diyerek topukladım hemen!

Derileri sarkmış bir göbek girdi bütün gece rüyalarıma! Karabasanın ta kendisi!!

2 yorum: