17 Eylül 2009 Perşembe

Biten ülke Türkiye..

Bu ibneyi "YAKALADILAR"... Güya yani! Aslında hiçbir yere kaçmışlığı yoktu zaten! Her arkası sağlam piç gibi orada burada sürtüyordu! Ki bunun amcası da bir kaç zaman önce açıklamıştı, Ümraniye'de mi ne iki sene nasıl saklandığı! Soydur çeker boktur kokar işte!

197 gün "YAKALAYAMAYIP" özellikle şu sel felaketi arkasına ortaya çıkarılması - bence- ilginç! Konu üzerine konu açmaya alışık bu ülke, şimdi bu pis katilin yakalanması ile oyalanır bir süre! Bayağı bir tartışırız yok yaşı tuttu, yok tutmadı, katledin, mahvedin diye... Bu psikopat da sistemin içinden geldiği için ballandıra ballandıra anlatır defalarca neyi nasıl yaptığını! Hatta demedi demeyin birkaç seneye bunu taklit eden yeni katillerimiz bile olabilir! Bekliyorum, ana haber bültenlerine çıkardıkları gün bu veya bunun şürekasından birini, bende bombalayacağım orayı! Sakın ihbar etmeyin!

Sel unutuldu tabii bu arada!!! İBB çalışıyor ama, selden 8 gün sonra işçilerini çamur, balçık, telef olmuş hayvan, çer, çöp, kimyasal madde bidonları yayılmış olan Dereboyu Caddesine (Basın Ekspres'in paraleli, Ayamama'nın yanı) gönderdi! Arkadaşlar yeşil formaları, sarı şapkaları ile caddeyi şenledirdi! Binalar yıkılacakmış, dere ıslahına önem verilecekmiş, zararlar tespit edilecekmiş... Geçin onları! Cem Garipoğlunu YAKALADIK şimdi, çok meşgulüz. Sel geçti gitti zaten, kurcalamaya gerek yok! Konu kapanmıştır!

Şimdi bir an gelecek - yanılmıyorsam 2 ay içinde falan - bu katil 18 yaşına girecek! Yani kanun isterse bu adamı süründürür, bir daha değil açık havayı, burnunun ucunu göremez! Ama tam o zaman gelecek, biz bu sefer AÇILIM için çalışmalara başlayacağız! Dolayısı ile kansız piç'i tam doğumgününde yanaklarından öperek tebrik edip dışarıya salarsak hiç şaşırmayın! AÇILIYOR olacağız çünkü, yine meşgulüz!

Bitirdiler bu ülkeyi diycem, bir elin nesi var iki elin sesi! Hepimiz bitirdik bu ülkeyi! Ne ruhumuz kaldı, ne saygımız ne de sevgi! Kuklalar gibiyiz... Kim nereye çekerse oraya gidiyoruz bodoslama! Utanıyorum kendimden, halk'ım demeye dilimin varmadığı insanlardan, ülkemden, ve en önemlisi sahip olmayı çok istediğim, hep düşlediğim çocuklarımdan! Belki ben yırtıcam ve benim üstüm, biraz da altım jenarasyonlar, ama Allah bir gün bu ülkedeki herkesin belasını verecek! Umarım şan ve şöhretine yakışan şekilde adil davranır!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder