1 Eylül 2009 Salı

Bir Bulut Olsam...

Yuhhhhhh diyorum bir duruma, bu duruma!!
1 Eylül itibarı ile televizyonlarda yeni sezon başlamış... Bende bu akşam annemlerde kaldığım için, onların kanalına uyum sağlamaktayım...
Başlıkta adını verdiğim, bir dizi! Geçen sezondan beri olan, bu akşam da şatafatlı reklamlar ile yeni bölümleri başlayan!
Ben hayatımda böyle konu görmedim... Mustafa ve Narin ana karakterler! Mustafa Narin'i seviyor! Narin doktoru seviyor! Mustafa deli olduğu için Doktor'a zarar vermesin diye Narin, Hüseyin ile evleniyor. Mustafa Narin'i nikahtan hemen sonra kaçırıyor, Hüseyin yerine Narin'le gerdeğe o giriyor! Doktor Narin'i Mustafa'yı 3 kere vurarak kurtarıyor. Mustafa hastanede ameliyattan çıkıyor, Mustafa'nın karısı - ki kendisi hamile - Mustafa'yı ziyaret ediyor, Narin'e geçmiş olsuna gidiyor, ama kanlı gelinliği görünce cinnet geçiriyor. Hüseyin Narin'e bekaret kontrolü yaptırıyor, Doktor Hüseyin'i dövüyor! Bu arada Mustafa'nın evli babasının sevgilisi, Mustafa'ya aşık, hastanede ziyarete geliyor, ama Mustafa'nın babasına yakalanıyor!
Ben burada bıraktım dayanamadım! Bu ne yaa?
Bulmacalarda çıkan ve benim bir türlü çözemediğim kalabalık sorulara benziyor bu da! Ve ben size soruyorum, ortada kaç çocuk var, Mustafa kaç tanesinin babası, Narin söylendiği kadar Narin mi, Hüseyin niye gelinliği yere attı, Doktor Narin'i hala sevebilecek mi, Mustafa da onun bunun çocuğu mu?
Ne diyim ki, yeni, abuk Türk televizyon sezonu vatana millete hayırlı olsun!!!

2 yorum:

  1. bu ne ya? ne kadar karışık!

    bahçıvan uşağa, uşak bahçıvana sonra hepsi aşçıya olmuş bu resmen. grup indirimi

    YanıtlaSil
  2. hahahha grup indirim! süper daha iyi anlatamazdım!

    YanıtlaSil