12 Temmuz 2009 Pazar

DO's and DONT's...

Bir abuk haftasonundan çıkarılan en önemli dersler:

  1. "Ben de sallamıyorum - Madem öyle işte böyle" mantığı ve havası ile eski sevdicek ile buluşulmayacak.
  2. Hadi oldu da buluşuldu, " sol omzum ve sırtım çok ağrıyor - masaja ihtiyacım var" diyen eski sevdiceğe MAL gibi bilmediğin masajı " ben yaparım" diye teklif götürülmeyecek.
  3. Daha ilk dokunduğunda tehlike sezilecek, işin sarpa saracağı, bu yataktan sevişmeden çıkılmayacağı...
  4. "Gönül ferman dinlemiyor ama" nın külliyen bir şehir efsanesi olduğu kabul edilip, 3 saat bildiğin, beğendiğin, özlediğin adamla seviştikten sonra yanağına öpücükü kondurup oradan geriye kalan şan ve şerefinle, mümkünse de hiç bir beklentin olmadan ayrılınacak
  5. Kalp acın o gün geçmeyecek o yüzden gecesine başka plan yapılacak yalnız plan yaparken buluşacağın XYZ adamının boyunun senden 10 cm kısa olabileceği unutulmayıp, sezonun in'i platform ayakkabılar giyilmeyecek.
  6. Boyu kısa da olsa uzun da, her adamın bir öküz olabileceği ve ağzına değil kıçına içebileceği, dolayısı ile her türlü el kol hareketine hazırlıklı olunması gerektiği unutulmayacak (ve bu hamlelere karşı kendini savunmak, uzaklaşmak amacı ile yine platform ayakkabının giyilmemesi gerektiği hatırlanacak, hatırlanacak, hatırlanacak)
  7. Türk polisinin bir mal olduğu ve gece alkollü olsan da olmasan da çevrilmenin tamamen bir alın yazısı olduğu artık bilinecek.
  8. Rüşvet vermenin raconu acilen öğrenilecek ve böylece gecenin 3ünde yarım saat kitleyen ve "ama gözlük takmıyorsunuz, arabanızı bağlamam lazım" diyen memurun suratına en saftorik ve uykulu hal ile bakılmayacak.
  9. 7 ve 8. maddeler es geçilip, alkol oranı ne olursa olsun dedenin eski MİT müdürü olduğu hatırlanıp aynı memurun suratına okkalı bir küfür sallayarak gaza basılacak! Sıkıysa ve yerse gelsin peşimden...
  10. Pazar sabahı aile ile yapılan saadet dolu brunch üzerine, "Kızım işler nasıl gidiyor, memnun musun" diye soran babanın "istifa ediyorum ben" diyerek kalbine indirilmeyecek, mümkünse alıştıra alıştıra, ara gazlar ile bulunulan ruh hali aktarılacak.
  11. Artık bu adam özlenmeyecek!!! Kendi poposunun keyfinde gezen adamdan fayda gelmeyeceği idrak edilecek ve şahsi poponun keyfinde gezmeye acilen başlanacak. (doğru insanlarla)

Hmmmmm, o kadar da abuk değilmiş yaa.. Bayağı bir ders çıkarmışım ben bu haftasonundan...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder