13 Aralık 2009 Pazar

Sıradan bir haftasonu özeti...

10 sene ve bolca alkollü araba kullanma tecrübesinden sonra cuma gidilen cumartesi terk edilen mekan sonrası ehliyet yüksek promiller uğruna 6 aylığına kaptırıldı... Checkkk!

3 hatun uzunca aradan sonra toplanılıp bol dedikodu yapıldı.... Checkkk!

Masaya sonradan kaynayan şahıs tarafından, ona da alkolün verdiğini sandığımız cesaret ile, evlenme teklif edildi...Checkkk!

Polis teşkilatından ehliyeti alan polise alkollü kafa ile yazıldığı için, sözlü ilan edilindi... Checkkk!

Mekan terk edilirken çıtır ama yakışıklı bir adamla tanışıldı. Ne zaman tekrar görebileceğini sormakta, cevapsız bırakılmakta... Checkkk!

Ehliyet kaptırılmış olunsa da en zil zurna hal ile ekip evlerine bırakıldı ve commit edemeyen adama gidildi... Checkkk!

Bir küçük rakı üzeri bolca viski ve muhabbet sonrası commit edemeyen adamın kollarında itina ile sızıldı... Sevişmek hak getire, yatağı bulduğumuza şükredelim! Checkkk!

Sabaha karşı girilen yataktan kramplar içinde fırlanıldı, alkol koması paniği regl olmanın verdiği rahatsızlık ile bertaraf edildi... Checkkk!
    Sevişmek yine hak getire... Checkk!

    Commit edemeyen adam ile tüm bir cumartesi tıklım tıkış bir alışveriş merkezinde bolca ve keyiflice alışveriş yapıldı...Checkk!

    Akşamın bir karanlığı eve dönülüp yılbaşı şımartması yeni fotoğraf makinasını keşfe çıkıldı... Ansiklopedi şeklinde hazırlanmış kullanım klavuzunda kaybolundu! Yeni makinaya aşık olundu ama taşıması için de acilen bir köle bulunmasına karar verildi... Checkkk!

    Önde halen daha geçirilecek koca bir pazar, buluşulacak çok tatlı insanlar, oturulacak inanılmaz keyifli bir rakı balık sofrası olduğu düşünülüp bol bol gülümsendi... Checkkk

    Bu haftasonu "yılbaşı özel listesi"ne yeni bir dilek eklemek istiyorum!


    Değerli Noel Baba,


    Bir salaklık yaptım, ders oldu... Şimdi lütfen ya zamanı hızlı geçiren bir icat sun bana ya da 2 Ocak sabahı ehliyetimi...Bir daha alkollü araba kullanmayacağıma söz verir, tombul yanaklarından içtenlikle öper, ren geyiklerine sevgilerimi gönderirim...

    Varlığına her zaman inanmış ve güvenmiş olan Burçin,

    2 yorum:

    1. bu ehliyet kaybında benim de payım var; pazarlık yapsak benimkini de alsalar 3 ay; ve benden aldıkları 3 ayı sana da ekleseler... Özgeyi konu dısı tutuyotum onunki belcikan ehliyetmis ve alınamıyormus ya... Gecmis olsun kardesim ya...

      YanıtlaSil
    2. hahaha aşkolsun canım yaaa...
      Eğlenmedik mi eğlendik... Ama polise nie yazdım onu çözemiyorum, nereliydi o hopa mı? beni o taraflara davet etmekte, nöbet dönüşü haber vermekte :)
      Gereksiz bir hareketler zinciri oldu o yarım saat...

      YanıtlaSil