5 Mayıs 2010 Çarşamba

Le Happy...

Erken emekliliğimi istediğim, maaşıma zam yapılmadığı için protestolara katıldığım, yine de gece ikilerden önce iş mahalini terk edemediğim bir dönemde bile ME HAPPY :)

Mevsimi gelip, cüzzamlı uçuklarımdan ilkini çıkarmış olmama rağmen ME HAPPY :)

Hayatı seneler önce allak bullak eden şahsiyetin, selamsız sabahsız şehr-i İstanbul'a taşındığını bizzat kendisinden duymama rağmen ME HAPPY :) 

Sevgili geçenlerde uyurken yorganın tamamını çekip beni yataktan atmasına rağmen ME HAPPY :) Sonra kocaman kocaman öptü, sevdi, okşadı beni, affettim onu, ME MORE HAPPY :)

30lar kümesine dahil olduğum için ME SO HAPPY :) Kırk gün kırk gece kutladık aileyle, sevgiliyle, onun ailesi ile, bir bölüm arkadaşlar ile... Daha da devam edecek kutlamalar, insan bir kere 30 oluyor diyorlar...

Bugün 5 Mayıs... dileklerinizi yazmayı unutmayın minik kağıtlara! Renkli renkli keselere koyun hepsini, içine de birkaç kuruş... Asın bulabilirseniz gül ağaçlarına keseleri, bütün gece sallansınlar rüzgarda! Sabah da toplayın birer birer, koşun en yakın deniz kenarına! Yarın Hıdırellez, atın tüm dileklerinizi denize! Ne dilerseniz hepsi gerçekleşsin, benimkiler de... O zaman ME THE HAPPIEST!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder